Info ja ehdot

.: Yhteystiedot ja viestilomake
.: Maksutavat
.: Toimitusehdot, cookiekäytäntö
.: Takuu- ja asiakaspalautukset
.: GDPR tietosuojalausunto


Tuote- ja takuupalautukset

Tuotteen palautus toimittajalle

Delivet Oy:llä on Itellan kanssa asiakaspalautussopimus, sopimusnumero 611434. Vastaanottaja vastaa kuluista. Aiheettomista asiakaspalautuksista peritään aiheutuneet postituskulut.

Muista aina saatekirje, jossa yhteystietosi ja palautuksen syy

Takuu

6-12 kuukauden takuu koskee laitteessa olevia valmistusvikoja. Se ei kata virheellisen käytön tai laitteen muutoksista aiheutuneita vikoja. Takuu ei myöskään kata käyttäjän tekemistä korjauksista tai ulkopuolisista lisälaitteista koituvia laite- tai ohjelmistovahinkoja.

Takuuaikana asiakas voi palauttaa huoltoon tai tarvittaessa vaihtoon ostamansa tuotteen asiakaspalautuksena.

Takuupalautuksista on sovittava aina etukäteen. Ongelma voidaan jossain tapauksissa ratkaista puhelimessa ohjeilla tai lähettämällä varaosa - näin vältytään ylimääräiseltä odottelulta ja turhilta postikuluilta. Myös tarkoituksenmukainen pakkaaminen on sovittavissa.

Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus

Kuluttajansuojalain etäkaupan 14 vrk:n palautusoikeuden henki on se, että asiakkaalle taataan vastaava mahdollisuus tutustua laitteeseen kuin myymälässä.

Jos tuote on otettu käyttöön, palautusoikeus raukeaa. Edelleen, jos alkuperäinen myyntipakkaus on rikkoutunut tai hävitetty), vähennetään palautettavasta kauppasummasta arvonalennus.


Emme lunasta postiennakko-, emmekä Matkahuoltolähetyksiä.
Asiakas vastaa asiakaspalautettavan tuotteen riittävästä pakkaamisesta.