Info ja ehdot

.: Yhteystiedot ja viestilomake
.: Maksutavat
.: Toimitusehdot
.: Takuu- ja asiakaspalautukset
.: Rekisteriseloste


Toimitusehdot

Tilaaminen

- Tilaajan on oltava vähintään 15-vuotias. Alle 15-vuotiailta vaaditaan vanhempien suostumus. Tästä merkintä tilauslomakkeelle: Tilaukseen on vanhempien suostumus.
- Tehdessään tilauksen tilaa sitoutuu lunastamaan tilaamansa tuotteet. Mahdollisesta peruutuksesta on tehtävä välittömästi ilmoitus Delivet Oy:lle.
- Mikäli asiakas ei lunasta postiennakko- tai matkahuolto-lähetystä, on toimittajalla oikeus veloittaa aiheutuneet ylimääräiset kulut tilaajalta, maksimissaan 20 euroa.

Tuotteet

- Tuotteet ovat täysin uusia ja käyttämättömiä jos ei muuta mainittu
- Takuu laitteille on 12 kuukautta jos ei muuta mainittu. Jos laitteen kanssa on käytetty muita kuin valmistajan tai maahantuojan hyväksymiä tarvikkeita tai laitteita, takuu ei kata rikkoutunutta laitetta. Samoin takuu raukeaa jos laitetta on käytetty käyttöohjeen vastaisesti tai sitä on yritetty korjata tai avata itse.
- Tuotteet pyritään pakkaamaan mahdollisimman kustannustehokkaasti ja luontoa säästävästi. Jotkin tabletit pakataan tiiviisiin minigrip-pusseihin jos se on mahdollista ja muita tilaavieviä tuotteita ei ole tilauksella.

Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk käyttämättömälle tuotteelle.

Kuluttajansuoja

Sovellamme kaikessa kaupankäynnissämme Kuluttajansuojalakia ja sitoudumme noudattamaan Kuluttaja-asiamiehen suosituksia mahdollisissa kiista-asioissa.