Hinta 39.90 €

ADAPTIL/D.A.P. Feromonihaihdutin

Luonnollista turvallisuudentunnetta

ADAPTIL (ent.D.A.P.)-feromonihaihdutin sopii koiran rauhoittamiseen ja tyynnyttämiseen kaikissa sille stressiä, pelkoa tai jännitystä aiheuttavissa tilanteissa. Feromoneista voi olla apua silloin, kun koira kärsii eroahdistuksesta tai vasta totuttelee yksinoloon.
Haihdutinta voi käyttää ääniaralla koiralla ajoittain esim. ilotulitusten aikana tai ukonilmalla.


Lisätiedot
Nisäkäsnaaraiden nisien välisen ihon talirauhasista erittyy feromoneja, eli hajuaineita, jotka tyynnyttävät niiden pentuja. Pennut saavat feromoneista itseluottamusta ja rohkaisua, ne ehkäisevät pelkotiloja ja stressioireita. Feromonien vaikutus säilyy myös aikuisissa koirissa.
D.A.P.-haihduttimessa oleva feromonia ei ole eristetty koirasta, vaan yhdiste on synteettistä. Se on laitteessa liuotettu parafiinipohjaiseen nesteeseen ja lämmön vaikutuksesta feromonit leviävät ympäröivään ilmaan.
Kun laite kytketään pistorasiaan, parafiini alkaa lämmetä. Parafiini sinänsä on vaaratonta, mutta lämmetessään se voi valua pullosta, kärytä ja sotkea paikkoja, jos pulloa ei ole laitettu pystyasentoon.
Monet koirat viihtyvät erityisen hyvin haihduttimen lähellä ja tekevät kaikkensa päästäkseen sen luokse. Laita haihdutin mahdollisimman esteettömälle paikalle, jotta feromonit pääsevät vapaasti leviämään huoneilmaan.
Laitteen käyttöaika riippuu koiran ongelmasta. Jos koira kärsii eroahdistuksesta, haukkuu, tuhoaa paikkoja tai tekee tarpeitaan sisälle, laitetta on käytettävä vähintään 2-3 kk ajan, joskus pidempäänkin.

Toimituskulu:
5 €

Muut tuotteet ryhmässä rauhoittavat

· Vetzyme Stay Calm 150ml - 9.5 €
· ADAPTIL/D.A.P. Feromonihaihdutin - 39.9 €
· ADAPTIL/D.A.P haihduttimen täyttöpullo 48 ml - 27.8 €
· ADAPTIL/D.A.P. Feromonispray 60 ml - 29.8 €
Jaa